ısı kontrollü taşımacılık

– 25’den +18 dereceye kadar hassas – sıcaklık kontrolü gerektiren taşımalarda Öner Lojistik olarak bizler, güçlü altyapımız ve frigoya özel filomuz ile siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılayacak en uygun hizmeti vermekteyiz.

Gıda, sağlık, kimya sektöründeki müşterilerimize farklı sıcaklık aralıklarına uygun olarak sertifikalı araçlarıyla gerçekleştirilen parsiyel ve komple taşımalar Öner Lojistik tarafından başarıyla gerçekleştirilmekte olup, taşıma esnasında araç içerisindeki sıcaklık değeri sistem üzerinden sürekli takip edilmektedir.

DONMUŞ

(-18 °C)  – (-26 °C)

Dondurulmuş meyve sebze, Dondurulmuş et ürünleri, Deniz Ürünleri, Hazır Yemek, Dondurma, Tereyağ

SOĞUK

(+4 °C) – (+8 °C)

Beyaz et ve et ürünleri, kırmızı et ve et ürünleri, süt ve süt ürünleri, sebze ve meyve (+12 °C de olabilir.)

SERİN

(+15 °C) – (+18 °C)

Çikolata ve ürünleri, Unlu mamüller, Yumurta ve türevleri

STANDART

+18°C ve Üstü

Kahvaltılık gevrekler, ısı hassasiyeti olmayan tüm paketli gıdasal ürünler

-25 °C -18 °C -8 °C -4 °C 0 °C +4 °C +8 °C +18 °C